jueves, 29 de mayo de 2014

AMETLLES TORRADES

Els fruits secs son molt saludables  i les ametlles en concret aportan calci, proteina i fibra.
També tenen greixos que encara que siguin "greixos bons" son calorics i s'han de menjar amb moderació però un grapat per un aperitiu amb una cervesa fresqueta de tant en tant es bonissim!!!

INGREDIENTES:
Ametlles crues
sal

ELABORACIÓ:
Si comprem les ametlles crues amb pell, el primer que hem de fer es treure'ls la pell.
Possarem un cassó amb aigua al foc i quan arrenqui el bull, apaguem el foc i tirem les ametlles , un parell de minuts son suficients per escaldar, les colem i refresquem sota l'aixeta.
Les agafem entre els dits i fent una mica de presió la pell surt sola.
Escalfem oli en una paella, que cobriexi el fons, quan sigui calent tirem les ametlles i sense deixar de remenar perquè es podrien cremar les torrem a foc mitjà uns 15 minuts.
Un cop dauredes les treiem de la paella, per escórrer l'oli les posem en un plat amb paper absorbent. Quan encara siguin calentes les salarem amb sal fina i una mica de gruixuda.

Ja les tenim!!!

Segur que no quedan, però si fos el cas, es guardan molt bé en un pot de vidre hermètic.



No hay comentarios:

Publicar un comentario