sábado, 31 de enero de 2015

TALLARINES amb SALMÓ MARINAT

Aquest plat l'he preparat aprofitant que per Nadal vaig preparar un salmó marinat, i va ser la manera d'aprofitar les restes que em quedavan, aquesta recepta també es pot preparar amb salmó fumat o salmó fresc. Com la pasta lliga amb tot el resultat ja el podeu imaginar o millor.....no imaginis cuina'l.



INGREDIENTS: (4 Persones)
Tallarines
Salmó marinat
1 Ceba
1 gra d'all
1 brick de nata per cuinar
Fines herbes
Eneld
Sal i pebre



ELABORACIÓ:
Primer de tot possem a bullir la pasta.

Preparem la salsa:
Fem uns talls de salmó o també es pot fer amb daus.
Tallem finet el gra d'all i la ceba molt petita.
A una paella cubrim el fons amb oli d'oliva i quan sigui calent afegim l'all i la ceba, sofregim amb cura de que no es cremi l'all,
Afegim el salmó, remenem el conjunt i tirem la nata liquida, l'eneld, les fines herbes i el pebre negre, quan comenci a bullir ja estarà.
Colem la pasta i la afegim a la paella on hem cuinat la salsa, li donem un parell de voltes i ja ho tindrem a punt.

Es molt fàcil de fer i el resultat es molt bo.
Si volem es pot prescindir de la nata i farem el plat mes lleuger.

No hay comentarios:

Publicar un comentario