
Es un manera diferent de menjar cereals, i amb verduretes es lleuger i apte per persones vegetarianes.
Si encara no ho heu tastat us animo a provar.
INGREDIENTS: (2 persones)
Cuscús precuit
1 ceba
1/2 carbassó
1/2 alberginia
2 pastanagues
oli d'oliva, 1 cullaradeta de mantega
sal, pebre,1 polsim de comí
2 cullaradetes de curry
1 got petit de vi blanc
Ametlles torrades
ELABORACIÓ:
Es poden comprar les ametlles ja torrades i si les voleu preparar a casa, aqui ho explico Ametlles torrades.

Passat aquest temps remoure amb una cullera de fusta per separar els grans, amb cura de no aixafar-los, així s'aconsegueix un cuscús sense grumolls. Reservar.
Tallem la ceba en juliana, el carbassó, l'albergínia i la pastanaga a trossets.
Posem oli en una paella i quan estigui calent afegir la ceba, donar unes voltes, després la pastanaga, salar i sofregir una mica, finalment l'albergínia i el carbassó.
Sofregir a foc mitjà uns 10 minuts.
Quan estigui cuit afegir les 2 cullaradetes de curri, el polsím de comí i 1 got petit de vi blanc, continuar cuinant fins que s'hagi evaporat gairebé tot el líquid.
Afegir el cuscus a la paella i barrejar amb les verdures.
Presentem el plat amb unes ametlles torrades per sobre, també es poden afegir a la paella en el moment que posem el cuscús.
Les especies es poden variar segons les nostres preferències, o afegir mes o menys quantitat
Si no tens brou de verdures, es pot fer servir una pastilla concentrada.
No hay comentarios:
Publicar un comentario